2009. július 22., szerda

FÜRED RELOADED





Ezen a képen Dr. Banos György, alias Süsü látható, a "Clitoris" nevű egyárbócos kapitánya, az északi part réme, a rettegett szex-kalóz. A nyár tulajdonképpen onnantól van, hogy kiköti a vitorlását a mólóra. A túristák mostantól egy kis fából ácsolt nézőtérről figyelhetik Süsü életét a "Clitoris"-on, ami a miliárdos térfelújítás részeként állítólag a Kultúrális Örökség Minisztériuma támogatásával valósult meg.
Le akartam fotózni a Clitoris-t, de Süsü megkért, hogy várjak ezzel pár napot, amíg kicsit kitakarítja.

És újra itt van a Gemini együttes is, igaz, nem a Vitorlás-ban, hanem a Terasz színpadán, az itt következő videóval kicsit lekéstem a műsort, de legalább egy nagy sláger hallható rajta:


Ma megint a régi ismerősök napja van. Először Süsü, majd Zsuzsi a kisboltban, utána Beu a kislányával és a férjével, majd Csilla, meg a Gemini. Közeleg az Anna Bál, a nyár közepe, megint minden nap egyre forróbb. A reggeli hullám után szinte kihal a tér, csak mi ülünk ott, és rajzolunk fotókról.



Az este fülledt, az emberek elcsigázottak és hamar eltűnnek. Azért így is készült néhány portré és néhány Majoros/Maris-féle karikatúra. De a Nap Szépére ma hiába vártunk. Talán jobb is.



Itt van még egy videó, ami pontban éjfélkor készült. A tér persze nem ilyen sötét, de a fényképezőgép ennyit tud:

2 megjegyzés: